Ето го „най – големия данъкоплатец“ в Благоевград

Ето го „най – големия данъкоплатец“ в Община Благоевград – Александра Пандурска.

 

След справка на Struma.news установихме, че госпожа Пандурска е внесла в хазната на Община Благоевград забележителната сума от 13.20 лв.

 

Искаме да я попитаме как би искала да бъдат разпределени тези средства? Колко да отидат за нови чешмички? Колко за парка в Еленово? Колко за почистване на коритото на река Бистрица?

 

Надяваме се на бърз и адекватен отговор, за да може да бъдат реализирани всички проекти с тези средства.

 

Обещаваме да направим един по подробен профил на жената, която милее толкова много за този град и с какво тя помогна за подобряването на качеството на живот в него…

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

10 759 преглеждания

4 коментара за “Ето го „най – големия данъкоплатец“ в Благоевград

  1. 13.20,
    Ей, псевдожурналисти….кой Ви знае , на кой измамник е този сайт, но защо не пишете за „почтените“ бизнеси на ОбС ? Защо не пишете за „бизнесмените“на Джумаята и как са работодатели на работещи бедни?
    Поне въпросната госпожа търси истината!!!

  2. Всички тези проектни идеи, които се описват в статията са подадени за финансиране към специален фонд за такива инициативи, гласуван от общинския съвет в бюджета на общината още през месец април тази година. От тогава няма никаква реална дейност от страна на общината по одобрение на предложени граждански инициативи към този фонд. Гражданите се интересуват на кого и как все пак ще бъдат разпределени тези публични средства?
    http://www.blgmun.com/news6687/zaedno-za-nashiya-obsht-dom-obshtina-blagoevgrad-i-jiteli-obedinyavat-usiliyata-si-za-po-blagopriyatna-gradska-sreda.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград