Гергана Муртова напуска Общински съвет Благоевград! На нейно място влиза Захари Хаджийски

Общинската съветничка от Местна коалиция „ЕНП (ЕНП-СДС-БДО)“ Гергана Муртова ще напусне Общински съвет Благоевград, тъй като става част от екипа на новоизбрания кмет Илко Стоянов. Тя ще отговаря за дирекция „Икономическо развитие и инвестиции“ в Община Благоевград.

Гергана Муртова е завършила степен „Бакалавър“ от университета Якобс в Бремен, Германия в сферата на психологията и социологията, както и „Магистър“ по Бизнес администрация за ръководни кадри от Американския университет в България. Работила е като ръководител екип по фондонабиране за Американския университет в България, както и като ръководител „Нови клиенти“ в американската фирма C3i Solutions. Към момента ръководи семеен бизнес в сферата на ваканционните имоти и е консултант на свободна практика по европейски проекти. Трети мандат общински съветник към Общински съвет Благоевград. Говори три езика.

Нейното място в местния парламент ще заеме Захарин Кирилов Хаджийски, директор на „Общинска банка“. Той е бил общински съветник в два мандата на Общински съвет Благоевград. Човек с управленски опит, ясна и конкретна политическа визия.

Важно е да уточним, че най-вероятно той ще положи клетва на сесията на местния парламент през месец август, тъй като на предстоящото заседание на 30 юли тепърва ще се разгледа новата структура, предложена от Илко Стоянов и едва след това Гергана Муртова ще напусне местния парламент./E-79 news

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

2 533 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград