Пореден провал в Благоевград! Общински „полет с балон“ над разплакани, жадни и гладни деца, гневни родители и хаос с цел предизборен пиар

Пълен провал претърпя полетът с балони за деца, организиран от община  Благоевград в парк „Македония“,вчера. Изтощителен хаос, заради липса на добра организация,  беляза мероприятието и скандализира родителите на нетърпеливите  малчугани, които с часове в жегата чакаха да полетят в небето. Цяла  седмица, майки и татковци подаваха декларации за съгласие за участие в  полета, организиран  дни преди изборите..

Вместо  приятна и незабравима емоция, малките благоевградчани преживяха  истински ад, гладни и жадни на опашка от стотици деца, за които нямаше  нито вода, нито тоалетна, нито списъци с поредност, така че да не се  стига до безумното чакане, детски  рев и пълното разочарование от  страна на родители.

Гневните реакции не закъсняха.  С пост в мрежата баща на 2 деца буквално помля общинарите. Георги Жерев описа  нетърпението, с което децата му чакали реда си над 3 часа и заключи:   „Ей, Общината вие сте един спукан кондом, един  балон  не  можете да вдигнете във въздуха, а сте тръгнали да управлявате“,  гневно написа Жерев, който призова организаторите да се извинят  незабавно  на благоевградските деца и родителите им  за  разочарованието и загубеното време. И извинението не закъсня.

В пост  от три изречения общинските спецове обясниха забавянето и хаоса така :  „Извиняваме се за забавянето  на полета с балон, поради случващите се  НЕБЛАГОДАРНИ атмосферни условия се създават опасни фактори за въздушни  маневри. Благодарим Ви за търпението, безопасността е на първо място.  “ ,написаха на страницата си общински спецове,с което провокираха следния коментар:     “

„Първо да Ви кажа, че още в началното училище ни учат, че няма как да кажете “Извиняваме се! ” Няма как Вие да се извините, а се казва “Моля, да ни извините” сами на себе си не се извинявайте, а помолете за прошка стотиците излъгани деца и техните родители! Неграмотници! Отново погром тотален! Отново тичате да харчите пари като луди за да правите пиар на един политически труп, но го правите на гърба на децата!!! Опомнете се! “ Пролет, върви си!., написа В. Стоянова., след което последваха още коментари :

„Подигравка с децата на Благоевград, за да си направите пиар!  Това, да се подиграваш с деца е връх на простотията, която лъха от управлението ни! И въобще не говорим за времето, а за елементарна организация!    „И сте ми пуснали някакъв си да ви оправдава провала. Повече от три часа Висяхме в жегата с децата! И си тръгнаха със сълзи от разочарованието, което им причинихте! За какво тичахме да носим декларации като хаоса беше пълен? И ми говори някакъв да не се оплакваме, защото било безплатно. Не ни е безплатно тези пари сте ги взели от нашите данъци!. „, написа майка на 2 деца.

Серията негативни коментари в страницата на общината продължи до късно през нощта. Дежурен администратор се опитваше да замаже гафа с атмосферните условия, и с това  че видите ли, те се грижили за сигурността на децата, затова се  получило така. Не бяха приети оправданията им, а намеренията на общинарите с общински пари и мероприятия да правят истеричен предизборен пиар не останаха скрити.

Този път обаче, залогът бе висок!   Този път залогът бяха децата на Благоевград, които разплакахте, излъгахте и разочаровахте, г-да общинари….! А това е непростимо…

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

1 076 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград