Бисер Стойчев: Не може човек като Л. Милев да ми говори за морал!

Не може човек като председтеля на БСП Л. Милев, който за 1 година губи три избора, който се готвеше да прибере 6 заплати от общината, и който с месеци се крие зад болнични, да ми говори за морал. Такъв човек не може и да е начело на партията, която все още има читави хора, затова смятам, че той спешно трябва да си попаде оставката.

Това е морален акт след катастрофалните загуби, заяви пред STRUMA.NEWS днес изключеният от БСП съветник Бисер Стойчев, от когото БСП свали доверието си на заседание на изпълнителното им бюро, снощи.

“ 2 години преядоха с власт, Милев беше заместник кмет, имаха и секретар в общината, но нито веднъж не намери време председателят да събере Изпълнителното бюро да покани и групата съветници, за да говорим за важните неща в парията. После ще твърдят, че не съм гласувал заедно с групата по важни решения. Нека Милев ми покаже едно такова решение. Уронвал съм престижа на партията, защо?

Защото казвам истината ли?!. „Не си спомням някога да сме избирали Пандев за председател на групата, откъде на къде той ще излиза с предложения кой да сменя, кой да изключва, каза още Бисер Стойчев.
Припомняме, че снощи на извънредно заседание на ИБ на БСП Стойчев бе офицално със свалено доверие, а бившият младежки лидер В. Христов изваден от изпълнителното бюро и все по предложения на д-р Вл. Пандев

Не са наред нещата в БСП отдавна. Караниците им край нямат, ежбите също. Партията се сгомолясваше все по -стаховито избор, след избор. Добиха самочувствие, когато малките партии се обединиха и направиха кмет, подкрепения от тях кандидат Румен Томов.

Томов обаче не успя да се задържи дълго във властта, а с него я загубиха и хора като Милев. Явно е, че тежко понасят загубата, защото изпуснаха звездния си миг, който никога няма да се повтори в „изгорялата “ конфигурация Томов, Милев и сие.

БСП- Благоевград линее от години, а напоследък буквално изчезна- 4-та политическа сила, губеща освен избор, и  авторитет и тежест, такава каквато е имала през годиние. Време е за ремонт или рестарт, време е за оставки, защото новите избори чукат на вратата.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

1 667 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград