Днес е крайният срок, в който могат да бъдат подавани заявления за Културен календар 2022 на Община Сандански! 

Днес е крайният срок, в който могат да бъдат подавани заявления за Културен календар 2022 на Община Сандански! Писмени предложения за събития, празници, юбилейни дати и годишнини се подават в деловодството на Община Сандански, в срок до 2 ноември 2021г.
За финансиране на културни събития и инициативи следва да бъде внесено мотивирано искане /концепция и подробен проекто-бюджет/. Заявления, получени след 2 ноември 2021г., няма да бъдат разглеждани.
Културният календар на Община Сандански се внася за разглеждане в Общински съвет – Сандански, а финансовите средства се разпределят съобразно средствата, гласувани за култура в Бюджет 2022.
Общинска администрация – Сандански благодари на всички за усилията, които полагат за развитието на културата в нашата община!
Убедени сме, че 2022 година ще бъде по-цветна и празнична, и заедно с общи усилия ще продължим да съхраняваме наследството и традициите и да развиваме у децата потребност от изкуство и усет за култура. Така ще гарантираме тяхното бъдеще и успехи.
Вижте още от най - актуалното за Благоевград

493 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Сандански