Александър Димитров: Нямаме играчи да се класираме на европейско

„Поздравявам играчите. Бориха се, сбиха се, имаше и футбол, доколкото ни позволиха условията. Не успяхме да отбележим, вкараха ни от статично положение. Стараха се играчите. Така един национален отбор трябва да се противопоставя на отбор като Швейцария“, каза Димитров минути след края на мача.

Той коментира и ситуацията с непризнатия гол на България: „Не видях дали има или няма гол. Швейцария има много класни футболисти, вижте къде играят те, но ние им се противопоставихме“.

„Видях високи морални и волеви качества. Ако им се дава повече игрово време. Не са толкова по-лоши от връстниците на Швейцария“.

„Разликата е 1:0 за Швейцария, това е. Който не е играл на такъв терен, не знае“, заяви Димитров и допълни какво е видял на стадион „Славия“ срещу „кръстоносците“: „Малко футбол, много борба и себераздаване“.

„Смятам, че това е нивото ни и трябва да показваме и занапред играта от първите полувремена срещу Уелс и Гибралтар с тези комбинации по фланговете да можем да го правим всеки мач“.

„Никой не ми е поставил задача да класирам отбора. 30 и кусур години не сме се класирали на европейско“, заяви Димитров и допълни: „Нямаме играчи да се класираме на европейско. Приоритет е да даваме играчи на първия отбор“. 

Швейцария удави футболистите на Александър Димитров в локвите на стадион ‘‘Славия‘‘

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт