Андреа с пореден залп към Кубрат Пулев – Кобрата имал извънбрачни деца?

Дългогодишната половинка на Кубрат Пулев – Андреа, отправи остри думи към Кобрата чрез профила си в Инстаграм. В късните часове на денонощието Андреа публикува няколко странни сторита, в които на черен фон изписа сериозни обвинения към Кобрата.
В едно от сторитата Андреа намекна, че Кубрат има извънбрачни деца. Тя пише, че Кобрата е искал деца и от нея, но без да имат сключен брак. „Добре, че не ти се вързах да раждам без брак, да му мисли тази с „копелетата“. Спри да говориш по ТВ какво е за теб семейство! Ти и брат ти сте жалки“, пише Андреа на шльокавица.
„Кубрат Пулев семейната ценност му викали. Кубрат, обяви си детето! Нали си семеен човек! Морал бате левъл 1000“, пише Андреа, която заплашва, че ако си отвори устата, ще разкаже всичко, което знае за Кубрат и неговия „антураж“. На този етап Кобрата не е коментирал думите на Андреа.
Андреа и Кубрат Пулев се разделиха преди няколко години, след като се разрази скандала с Джени Суши, която бе целуната от Кобрата под афект след негов боксов мач в САЩ. Преди време Андреа намекна, че е била жестоко пребита от Кубрат Пулев (СНИМКА).
ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Андреа проговори за раздялата с Кубрат и моментът, сложил край на връзката им

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

6 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт