Английски нападател: Ако видя Роналдо да яде конски л*йна, и аз ще ям!

Манията около това как тренира и се храни Кристиано Роналдо продължава да е на дневен ред. Португалецът е считан за един от най-атлетичните и добре изглеждащи футболисти в цял свят, като хранителните му режими и методи на трениране се изучават от редица клубове и футболисти.
Малцина обаче са способни да се подлагат на режимите и лишенията, прези които минава Роналдо ежедневно. На 36-годишна възраст Кристиано демонстрира перфектна форма и продължава да играе сякаш е на 20 години. Редица анализатори прогнозират, че той ще играе и след 40-те.
Неговите съотборници в Манчестър Юнайтед вече копират хранителните навици на Роналдо. Английският нападател Трой Дийни пък стигна дори по-далеч, като заяви, че е готов да яде и конски л*йна преди мач, ако види, че Кристиано го прави.
„Ако видя Роналдо да яде конски л*йна преди мач, аз също ще ям конски л*йна!“, категоричен е Дийни. „Всеки знае колко много грижи полага Роналдо за тялото си. Господи, всички видяхме как изглежда тялото му, когато разкъса фланелката си в мача на Португалия срещу Ирландия“, добави Дийни пред The Sun.
По време на първата отборна вечеря с Роналдо никой от играчите на Манчестър Юнайтед не е посмял да си вземе нещо сладко за ядене, като всички са надничали какво португалецът си слага в чинията (повече по темата четете тук).

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

19 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт