Балъков игра в голф турнир, събрал 27 хиляди евро за деца в нужда

Бившият капитан на националния отбор на България Красимир Балъков е участвал в благотворителен турнир по голф, където са набирани средства за подпомагане на деца в нужда. Турнирът се е провел в германския курорт Мархьордт, а общата сума е 27 000 евро, съобщи самият Балъков на официалната си страница.
„Имах удоволствието и привилегията да взема участие в благотворителен голф турнир, заедно с мои приятели и бивши съотборници от Щутгарт и футболни легенди на Германия.
Самият турнир бе посветен на два социални проекта, които имат за цел да подпомогнат деца в неравностойно положение. Щастлив съм, че заедно с моите колеги – голфъри и други дарители, успяхме да съберем около 27000 евро, които са за децата в нужда“, казва бившият плеймейкър.
След това представя и участниците в турнира, които позират на обща снимка. Това са бившите футболбни легенди, взели участие в надпреварата на „Голф клуб Мархьордт“: Отляво надясно – Ханзи Мюлер, Маурисио Гаудиньо, Маркус Бабел, Красимир Балъков, Джеронимо Какао, Марио Баслер, Дариуш Вош, Рема.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

5 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт