Бербатов изригна с куп въпроси към Боби Михайлов и връзката му с бос на черното тото

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов публикува куп въпроси към действащия президент на футболната централа Борислав Михайлов. Въпросите са свързани с появилите се информации за връзка между Михайлов и боса на черното тото Дан Тан, както и снимка от новогодишно тържество, на което двамата са заедно.
Ето какво гласи публикацията на Димитър Бербатов:
„НЕЗАДАДЕНИТЕ ВЪПРОСИ КЪМ БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ ЗА ВРЪЗКАТА С БОСА НА ЧЕРНОТО ТОТО ДАН ТАН
Господин Михайлов, как се чувствате като първия президент на футболна федерация, членка на ФИФА и УЕФА, документиран на снимка с определяния за бос на черното тото в целия свят Дан Тан? Каква оценка си поставяте за това постижение?
Как ще коментирате договора броени дни след срещата ви с Дан Тан – договор, който лично вие подписвате с контролирана от Дан Тан компания за мача на националния отбор на България срещу Естония (2:2 с четири дузпи), анулиран от ФИФА и официално обявен за организиран с цел печалба от спортни залагания?
Защо след анулирания от ФИФА мач България – Естония Footy Media International, казахте, че нямате представа кой и какво стои зад нея, при положение че дни по-рано сте били в Сингапур заедно с Костадин Хаджииванов и стоящия зад фирмата, с която подписвате, Дан Тан?
Защо договорът между БФС и Footy Media International, подписан от вас, е прикриван толкова години?
Като борец срещу манипулирането на мачове, съобщихте ли на ФИФА и УЕФА, че сте били на събиране с определяния за бос на черното тото в света Дан Тан и с Костадин Хаджииванов?
Как ще коментирате факта, че документираната на снимката сбирка е определяна като организирана от Дан Тан среща с европейските му сътрудници? И по-конкретно – разкритието на осъдения за уреждане на мачове сингапурец Уилсън Радж Перумал пред прокурори и описаното лично от него в книгата му: „Същата вечер Дан организира Новогодишна вечеря с европейските му сътрудници и семействата им. Всички те летяха до Сингапур и бяха настанени в Shangri-La Hotel. Минах просто да им кажа „здрасти“. Адмир и Дино беше там с друг член на синдиката, Коста от България… Коста имаше различен, уникален начин за свързване с отборите: докато аз се обръщах към играчи, треньори и съдии, той отиваше директно при президент на клуб или ПРЕЗИДЕНТ НА ФУТБОЛНА АСОЦИАЦИЯ“?“.
Ето какво още коментира Димитър Бербатов за снимката на Боби Михайлов с бос на черното тото!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

9 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт