БФС уреди вратарите в националния тим с топкохвъргач

Вратарите на националните отбори на България от днес имат на разположение най-модерни технологии за качествена подготовка. По лична инициатива на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов „А“ отборът се сдоби с машина-топкохвъргач от последно поколение, произведена от италианската компания GLOBUS.

Машината, серия EuroGoal 1500, разполага с огромен брой режими за изстрелване на топка, както и широка гама от възможности за насочване и фалциране на удара – като максималната скорост на изстрела срещу вратата достига 140 км/ч. Продуктът се използва не само във футбола, но уплътнява тренировъчния процес и във волейбола, в ръгбито и в тениса.

Лично вносителят за България – легендарният капитан на волейболните ни национали Димо Тонев – презентира устройството на треньора на вратарите на България Георги Шейтанов, който проведе тренировъчно занимание с тримата си избраници – Николай Михайлов, Иван Караджов и Светослав Вуцов. Всички те останаха впечатлени от технологията и възможностите за допълнително усъвършестване на ловкостта, повратливостта и рефлекса на вратарите.

Кристиан Димитров заменя контузения Петко Христов в националния

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт