Бивш играч на Барса: Разликата в тренировките е осезаема

Бившият футболист на Барселона Конрад де ла Фуенте даду интервю пред френски блогър няколко месеца след като се присъедини към Лион. В него американецът направи паралел между мачовете и тренировъчния процес в Испания и във Франция.

„Забелязах много разликата в тренировките в сравнение с Барса, особено в предсезонната подготовка. Изплаших се. Започнахме да тренираме двойни сесии, трябваше да сме там в 8 сутринта, затова се събждах в 7. И след това час-два тренировки. После още един час във фитнеса. След това следва тренировка, която е дълга игра. И след това същото следобед. Без почивни дни и подготвителни игри през седмицата. Беше трудно“, заяви младокът.

20-годишният американец има 11 мача за „хлапетата“ от началото на сезона във всички турнири, като в тях е направил 2 асистенции.

„От средата на миналия сезон вече оцених с моите представители и семейството ми какво би било най-доброто за моето бъдеще. Реално погледнато, да имаш минути в първия отбор е трудно, защото това е Барселона“, допълни той по повод игромите минути в Барселона.

Барселона спечели над 4 милиона от билетите за Ел Класико

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт