Бивш съотборник на Хари Магуайър взе 1 милион от лотарията – безценна реакция (ВИДЕО)

Бившият футболист на Шефилд Юнайтед Тери Кенеди, който има 24 мача за „остриетата“, спечели от лотарията 1 милион паунда. Тери е и бивш съотборник със сегашния капитан на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър.
Кенеди, който тогава е популярен като „рижавия Джон Тери“, спира с футбола рано-рано в своята професионална кариера, тъй като е постоянно измъчван от контузии в своето коляно.
Все пак през тази седмица животът на Кенеди се промени изцяло, тъй като бе информира, че печели 1 милион паунда от лотарията. Видео с негово участие набира все по-голяма популярност в социалните мрежи.
На него той говори по телефона с човек, който работи в лотарията. През това време Кенеди държи здраво билета си в ръка, намирайки се на работното място. Същевременно безценната му реакция е заснета от негов приятел.
Всичките му колеги за повече от щастливи за Тери Кенеди, което прави цялата ситуация още по-специална, а атмосферата по-празнична.
Със сигурност и неговата половинка в живота ще е повече от щастлива. Често дамите имат особена роля не само в личния, но и в професионалния живот на футболистите (и директно в кариерите им). Малко по-различен е нашумелият случай, в който се смята, че съпругата на екс звезда на Барса е… поръчала побой над футболистка на ПСЖ.

Lovely tha pic.twitter.com/IQ8bLHJUFc
— 🍁Potmongs (@notpotmongs) November 15, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт