Близките на Диего Марадона обявиха какво е било едно от последните му желания

На вчерашния 25 ноември се навърши точно една година от кончината на легендарния футболист Диего Армандо Марадона, а по време на официална церемония семейството на аржентинеца разкри какво е било едно от последните му желания…
Дон Диего е поискал тленните му останки да бъдат изложени и съхранявани в специален мавзолей, където не само феновете му в Аржентина, но и тези от целия свят, да могат да идват и да почитат паметта му.
Близките на световния шампион от 1986 година са отправили молба към властите с искане да им бъде предоставена земя, на която да бъде построена тази сграда. Желанието им е теренът да бъде сред природата и в близост до река!
„Днес едно от твоите последни желания започва да става реалност“, написаха роднини на Марадона в социалните мрежи, показвайки и изпратената молба към властите, в която пише, че той е искал място за „вечна почивка, където да може да бъде посещаван и да получава признание и обич от милиони хора“.

One year ago today, football lost one of the greatest to ever do it 🇦🇷Diego Maradona’s warm ups were like no other! 😅🔥 pic.twitter.com/FS9gWJW0fY
— SPORTbible (@sportbible) November 25, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

14 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт