Божинов: Щом Стойчо успя с ЦСКА, защо Мъри да не успее с Левски?

НКП на Левски прие за свой гост бившия нападател на тима Валери Божинов. Сериозен брой „сини“ фенове се отзоваха на събитието на булевард „Тодор Александров“, за да изпратят подобаващо един от любимците си. 
„За пореден път феновете на Левски показаха, че са №1 с нещата, които продължават да правят за клуба и отбора. Без тяхната подкрепа и помощ, едва ли Левски щеше да съществува. Знаете в момента през какво минава клуба и без тяхната помощ нямаше как да се успее. Сигурен съм, че ще продължат да помагат и ще направят така, че клубът да се възстанови и да се върне на мястото, където Левски трябва да бъде – в Европа, на челните места и да се бори за титли и купи. С тяхната подкрепа и дух, Левски ще се върне там. Сигурен съм, че ще има резултати“, заяви Божинов.
„Не крия, че съм радостен, че г-н Стоилов се завърна начело на Левски. Тандемът Стоилов-Сираков е отличен. Има синхрон между тях. Познават се много добре и са написали историята на Левски. Сигурен съм, че ще напишат нова и синята приказка ще продължи. Просто трябва време и подкрепа, а те я имат. Днес ще се покаже по време на мача, че феновете на Левски са №1. Пожелал съм успех на момчетата да победят и да играят за публиката, която дава сърце и душа за отбора“, добави още той.
„Щом Стойчо успя да го направи с ЦСКА, защо Мъри да не го направи с Левски? Както той каза – прибрал се е вкъщи. Отлично познава обстановката и се надявам да няма проблеми. Да, със сигурност ще трябва време, търпение и организация. Надявам се да се вземат качествени играчи и смятам, че заедно със Сираков няма да сбъркат. Убеден съм, че Мъри ще върне Левски там, където му е мястото. Дай Боже тази година купа, защото за шампион ще бъде трудно, както каза той Левски трябва да играе в евротурнирите през следващите години“, каза нападателят.
„Казал съм, че когато има възможност ще съм на „Герена“ да гледам Левски. Искам да благодаря на г-н Стефанов и г-н Загорчич, че ми дадоха възможност да тренирам със Славия. Това е един голям и велик клуб. Най-старият столичен клуб. Дали ще подпиша и играя за отбора, е въпрос на разговори. Има супер отбор и колектив. Славия не случайно се намира на третото място. Имат много добри млади качествени футболисти. Искам да им пожелая успех срещу Лудогорец утре, както и това, заедно с Левски да играят в евротурнирите“, заяви Божинов.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт