Брожения в Благоевград: Феновете на Пирин скочиха на треньора Уорън Фийни

След дълго отсъствие от Елита на България Пирин Благоевград най-после се завърна в родната Първа лига, но от началото на сезона „орлите“ имат 5 загуби и само 1 победа, дошла във втория кръг срещу ЦСКА 1948 (4:1).
Благоевградчани загубиха от Берое, ЦСКА, Лудогорец, Локомотив София, а вчера и от Арда Кърджали и това разгневи до краен предел феновете.
В днешния ден те излязоха с декларация, адресирана до собственика на отбора Пол Белогур и го призовават незабавно да уволни старши треньора Уорън Фийни!
Ето какво пише в обръщението:
„Обръщение към г-н Пол Белогур и всички свързани с ФК Пирин Благоевград.
Уважаеми г-н Белогур, ние феновете на Пирин сме безкрайно благодарни за всичко, което правите за ФК Пирин през последните две години и половина. винаги сме мечтали за такъв президент и дори имаме чувството, че с вас сме израснали заедно на стадион „Христо Ботев“. Именно заради това ние, като хора водени единствено от любовта си към Пирин, сме длъжни да изразим нашето мнение относно игровата криза в отбора. Въпреки наличието на чудесни условия и страхотни футболисти трупаме загуба след загуба, но не това е страшното в случая.
Страшното е, че старши треньорът, който трябва да е пример за лидерство не желае да поеме никаква отговорност. Футболът е колективен спорт, но пряко отговорен за спорните резултати и качеството на играта е старши треньора, който обаче търси навсякъде другаде вина, но не и в себе си. Щом реагира така ние сме сигурни, че г-н Фийни няма да се справи. Решението е ваше г-н Белогур, но никой няма да ви каже нещата така чисто и безкористно като нас. Само ПИРИН“, гласи публикацията на феновете.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

9 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт