ЦСКА 1948 започва допълнително обучение на треньорските си кадри

ЦСКА започна уникална за българските стандарти инициатива по допълнително обучение на треньорските си кадри.

„Червените“ са първият роден футболен отбор, който заедно с Националната спортна академия „Васил Левски” организира за наставниците си в първия, втория състав и детско-юношеската школа серия от лекции, свързани с новости в областта на спортното и футболното знание.

На събитието присъстваха от треньорите на най-малките деца в академията на клуба до старши треньорът на ЦСКА Николай Киров, неговият щаб и всички анализатори в тима.

Специалистите ще имат възможност да черпят интегративни знания от реномирани учени и преподаватели в областта на спорта от Националната спортна академия, а инициативата е подета от главния методист в клуба – проф. Бисер Цолов.

За серията от лекции ръководителят на Центъра за следдипломнна квалификация към НСА и на катедра „Мениджмънт на спорта” се свърза с експерти в областите: Теория и методика на спортната тренировка, Спортна медицина, Биохимия, Биомеханика, Спортна физиология, Управление на спорта и още.

Началото на лекциите даде Даниела Дашева – професор по Теория и методика на спортната тренировка, дългогодишен преподавател в НСА, международно признат учен и бивш служебен министър на младежта и спорта.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт