Цунами пристигна в България, за да подпише с Левски и отсече: Велтон не ми е казвал нищо!

Вендерсон де Фрейтас Соарес – Цунами кацна на „Летище София“ и говори пред насъбралите се журналисти, преди да поеме към стадион „Георги Аспарухов“, където трябва да премине медицински прегледи и ако всичко е наред – да подпише договор с Левски.
Ето какво сподели бразилецът пред колегите от „Дспорт“:
„Мисля, че това е една много голяма възможност за мен. Клубът е голям, винаги в първите позиции в България. Радвам се, че ставам част от това семейство. Знам, че ме чака много работа и усилия. Трябва да гоним своите цели в първенството и останалите задачи до края на сезона“, започна той.
„Левски има добри футболисти с качества и опит. Това много ме зарежда и мисля, че ще направим добър сезон оттук насетне. В момента предпочитам да играя ляв бек. Не е проблем и да бъда стопер. Важното е да играя и да съм полезен за моя отбор“, заяви Вендерсон и отговори на въпрос откъде идват прякорът му Цунами:
„Преди като подрастващ футболист играех на друга позиция и вкарвах много голове. И заради това ме нарекоха Цунами“.
Бразилецът бе попитан и за неговия съотборник Велтон, за когото също има информации, че е желан от „сините“, но има договор с Ботафого до лятото на 2022 година:
„Нямам такава информация, а общувах с него. Не ми е казал такова нещо, мисля че той има договор с бразилския ни отбор. Надявам се обаче да дойде, защото е много добър футболист и ще е хубаво да е тук“.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

2 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт