Десподов: Бях дразнител на феновете, нормално е (ВИДЕО)

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов говори след победата с 4:2 срещу Левски на „Георги Аспарухо“. Той сподели, че е бил дразнител за феновете на „сините“, но това не го е изненадало, защото все пак е бивш играч на ЦСКА.

„Левски показа голямо желание. Нашият отбор не падна след изравнителния гол. Успяхме да се вдигнем. Повярвахме и успяхме да победим“, каза Десподов.

„Аз съм казал и преди. За мен е чест и знам, че е голяма отговорност да си капитан. Антон Недялков липсваше. Излизаме, радваме се, играем всички като един. Важно е да сме заедно с оглед нещата, които се случиха. Разбрахме на другия ден след мача. Събраха ни и ни уведомиха, че Дамбраускас повече няма да е треньор. Това е футболът, пожелавам му успех. Страхотен треньор. Никога не съм има пререкания с него. Страхотен човек и страхотен треньор е“, добави той.

„Да не правим някакви спекулации по медиите и така нататък. Всяка победа е сладка. Бях дразнител днес за феновете. Играл съм за ЦСКА и това е нормално да не ме обичат. Забавлявам се на терена. Те да се оправят на трибуните“.

„Искрено се надявам. Желая го с цялото си сърце, дано да вземем шест точки в следващите два мача с националния отбор“, каза още нападателят.

Лудогорец сътвори два обрата и взе трите точки от Левски

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт