Десподов: Нашите задължения не са да оправяме футбола, а да тренираме и да играем за България (ВИДЕО)

Кирил Десподов заяви преди мача срещу Северна Ирландия, че задълженията на футболистите не са да оправят футбола, а да тренират и да играят за България.

„След мача имаше голямо разочарование в насфутболистите. Предполагам, че и при вас е имало. Най-важното е да си вземем поука и да си поправим грешките утре“, коментира Десподов.

„Искам първо да кажа, че нашите задължения не са да оправяме футбола, а да тренираме и да играем за България. Не коментираме нищо помежду си относно управлението на футбола. Коментирахме само грешките от мача с Литва“, добави той.

„Аз също смятам, че Митко Илиев не трябва да бъде нападан. Всеки може да изпусне. Най-големите футболисти от най-големите отбори са изпускали и продължават да изпускат. Той все пак изпусна в 14-та минута, а не в 84-ата. На полувремето го подкрепихме и слушахме само тактическите указания на щаба.“

„Не търсете интриги, ние мислим само как да израснем като футболисти индивидуално и като отбор. Единствения начин да оправим положението си е с победа. Искаме да зарадваме и нас, и вас. Винаги излизаме за победа.“

„Аз държа на това, че трябва да има 11 лидери на терена. Аз давам всичко от себе си на терена, дори и да съм резерва, ще го приема и ще подкрепям отбора“, каза още Кирил Десподов.

Dsport пита: Кой трябва да стане президент на БФС?

Петър Величков: Михайлов е получил милиони под формата на заплати и бонуси

Показаха документи как БФС пазарува на завишени цени

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

1 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт