Дежа вю: Кубрат Пулев повтори изцепки от Джошуа, замахна към лицето на Мир (ВИДЕО)

Остават броени дни до събитие, което се очаква с огромен интерес – Triad Combat. То ще се проведе на 27 ноември. Както е известно, най-големият мач от програмата ще бъде с българско участие – това на родния 40-годишен боксьор Кубрат Пулев.
Кобрата ще се изправи срещу Франк Мир, след като първоначално плануваният му опонент Витор Белфорт се отказа (според агента на Кубрат Пулев – заради страх). Логично, техният сблъсък ще се проведе последен от програмата.
Преди това предстоят няколко мача, сред които и женски. Всички те противопоставят боксьори срещу ММА бойци, а целта е да се покаже кой спорт всъщност е по-силен. За това са определени и двама капитани, които са изключително мотивирани и опитаха (и ще опитват) да предадат това и на своите състезатели.
Едва няколко дни преди сблъсъците се проведе събитие, на което бяха представени участниците и бе разказано малко повече за тях. Освен това им бе дадена думата, за да отговорят на няколко поставени въпроса, които касаеха по-различните правила и очакванията за съответния мач, в който участват.

На него Кубрат Пулев обърка присъстващите със странно изказване и се закани зверски на Мир (вижте повече като последвате линка, натискайки думите в удебелен шрифт). Все пак българинът заключи, че може да разбие сериозно своя съперник.
Не по-малко любопитно бе поведението му и при представянето. След като водещият се изказа изключително ласкаво за Пулев и подчерта всичките му успехи и забележителни моменти в боксовата му кариера, Кобрата се появи на сцената с респектираща походка.
Когато наближи вече очакващия го Франк Мир, българинът, къде шеговито, къде не, замахна с ръка от разстояние към лицето на съперника си (можете да видите ситуацията най-долу в материала на ВИДЕО – щом го стартирате, трябва да почакате 4-5 секунди поради технически неизправности). Мир прие това напълно спокойно и хвана двете си ръце. След това двамата застанаха един срещу друг, а впоследствие и един до друг, като не се стигна до никакво напрежение.
Това напомни леко поведението на Кубрат Пулев преди сблъсъка срещу Антъни Джошуа. Тогава родният боксьор сякаш бе пренавит и до голяма степен провокира британеца, което доведе до ескалация на ситуацията. Тогава напрежението взе връх, Пулев и Джошуа се спречкаха и влязоха в контакт, преди да бъдат разделени (ВИДЕО).

Въпросният конфликт тогава предизвика много коментари. Предстоящият опонент на българина не пропусна да коментира онзи мач – съвсем наскоро Франк Мир дори посочи голямата грешка на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

4 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт