Димитър Бербатов: Ако всичко е честно и прозрачно, ще бъдем победители (ВИДЕО)

Кандидат-президентът на БФС Димитър Бербатов бе категоричен, че ако всичко на днешния конгрес е честно и прозрачно, той и екипът му ще бъдат победители. Той призна, че все още има някои неясноти около това дали той и колегите му ще бъдат допуснати в залата и дали ще имат прова на изказване.
 
„Очаквам да спечелим. Ако всичко е честно и прозрачно, ще бъдем победители. Каквото и да сме случи ние сме моралните победители. Чакаме да разберем кога ще влезем, дали ще можем да кажем нещо в залата. За да няма нечестни неща апелирахме журналистите вътре. Ние сме моралните победители – имаме подкрепата на всички футболни хора, на обществеността. Изборът е на делегатите на клубовете“. 

„Запознат съм със софрите. Всеки има различен подход към нещата. Затова призовах делегатите да гласуват по съвест. Никой не вярваше, че този конгрес ще се случи, но ето – случи се“. 

„Представители на УЕФА и ФИФА ще са днес в залата. Чакам с нетърпение да ги видя, да чуя какво ще кажат. Тяхното присъствие ще даде спокойствие на делегатите“, каза Бербатов.

На живо с Dsport: Конгресът на БФС – екшънът

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт