Димитър Бербатов пред Sky Sports: Време е за промяна (ВИДЕО)

Димитър Бербатов даде интервю пред британската медия Sky Sports преди началото на конгреса на Българския футболен съюз. Той заяви, че е време за промяна и е бил длъжен да се кандидатира.
„Длъжен бях да се кандидатирам. Самият аз съм продукт на българския футбол. И то не само аз, а също така Мартин Петров и Стилиян Петров. Време е за промяна, време е за нещо ново, време е за нашата революция. Подготвени сме и разчитаме на подкрепата на обществото, на феновете, на всички.
„Можем само да се надяваме за честни избори. И ако наистина са честни, то победителят ще бъде приет в България като легитимен президент. Ако обаче изборите не са честни, както бяха преди, това ще е грозно, няма да е приятно. Ние обаче сме тук, за да се борим. Очаквам да спечеля. Ако всичко е честно, със сигурност ще победим. Но всичко зависи от хората, които гласуват.”
СЛЕДЕТЕ ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО ОТ КОНГРЕСА НА ЖИВО.

🗣“It’s my duty. I’m a product of Bulgarian football. It’s time for a change.”Former Tottenham and Manchester United striker Dimitar Berbatov talks about potentially becoming Bulgaria’s football union president. pic.twitter.com/PcxEcts1lz
— Football Daily (@footballdaily) October 12, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

13 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт