Добрин Гьонов разкри как Георги Кабаков е отговорил на претенциите за дузпа на ЦСКА 1948

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде интервю пред „Sportal“, в което коментира съдийството в снощния мач срещу Левски и заяви, че клубът му ще подаде жалба заради неотсъдената дузпа в края на срещата. 
Гьонов разкри и какво си е казал с отговорника за ВАР в тази среща Георги Кабаков:
„Още утре ще подадем жалба срещу Станислав Тодоров и Георги Кабаков. Искам да кажа, че съм разочарован от поведението на Кабаков след мача. Той се спря да говори с мен и футболиста Георги Русев, всичко от наша страна беше във възпитан тон и по никакъв начин не сме търсили провокация. Просто го попитахме защо VAR не сигнализира на главния съдия за играта с ръка в наказателното поле на Левски“.
„Да, мачът беше нервен и равностоен, но когато има дузпа, защо не се дава?! Кабаков ни отговори надменно, че ние не разбираме от футбол и да се допитаме до някой съдия. Явно това, че беше на Евро 2020 и на Олимпийските игри му влияе на самочувствието. Мисли си, че е хванал Господ за шлифера. Щеше да е добре да прихване от обноските на западноевропейците, а не да се държи така неучтиво. В крайна сметка парите за съдийските такси идват от футболните клубове – смятам, че заслужаваме по-нормално и човешко отношение“, заяви изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.
В днешния неделен ден предстоят още две „взривоопасни“ срещи от Първа лига – Ботев Враца посреща ЦСКА (ето коя ТВ ще излъчи този мач), а Славия приема Лудогорец в „Овча Купел“ – ето къде да гледате този двубой!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

7 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт