Дузпа или симулация? Ето как съдията разяри Кристиано Роналдо (ВИДЕО)

Манчестър Юнайтед записа много драматичен и труден успех над Уест Хям с 2:1 като гост. „Червените дяволи“ трепериха до последните секунди, а „чуковете“ изпуснаха невероятна възможност, след като Марк Нобъл изпусна дузпа в самия край.
Тя бе правилно отсъдена заради игра с ръка на Люк Шоу. Преди тази ситуация обаче Юнайтед (и по-конкретно Кристиано Роналдо) имаше сериозни претенции за 11-метров наказателен удар на цели 3 пъти.
И докато в единия такъв претенциите изглеждаха напълно необосновани, то при първия по хронологичен ред със сигурност имаше контакт. Роналдо мина противников играч в наказателното поле, след което коляното му се закачи в крака на бранителя на Уест Хям.
Съдията Мартин Аткинсън не видя нищо нередно в реално време, а след това ВАР също не му сигнализира да прегледа ситуацията. Това остави Роналдо силно недоволен, а след останалите 2 случая – направо разярен.

Someone please explain how the is not a penalty.He clearly takes Ronaldo out 😡 pic.twitter.com/EcFw2oGN2O
— Utd Interest (@utd_interest) September 19, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт