Едуар и Ферлан Менди се обидиха на медиите – бъркали ги с Бенжамен

Дори да става въпрос за грешка от невнимание, на никого не му се иска в момента да бъде свързван със защитника на Манчестър Сити Бенжамен Менди. В момента на него са му повдигнати шест обвинения за изнасилване и едно за сексуален тормоз, но точно това се случва на съфамилниците му от Челси и Реал Мадрид Едуар и Ферлан.

Заради често срещаната фамилия, някои медии във Франция и Англия допуснаха грешка, като на новини, свързани с Бенжамен, сложиха снимки на Едуар или Ферлан, като реакцията на двамата не се забави.

„Тъжно е, че през 2021 година, както във Франция, така и в Англия, някои тъмнокожи нямат нито имена, нито лица. Тези фотографски грешки изглеждат нелепи, но те са силно символични. Не е толкова трудно да различиш две лица, още повече, когато носят различни екипи“, написа вратарят на Челси Едуар Менди в Инстаграм.

„Благодаря, Едуар Менди! 2021 година е! СТИГА! Ще мине време, но накрая ще ни уважавате, без значение дали искате, или не“, отговори Ферлан Менди в Туитър.

Merci Edouard Mendy! Nous sommes en 2021 ????????????!

STOP ????????????✋????

Ça prendra du temps mais vous allez finir par nous respecter! Que vous le vouliez ou non ????????????! pic.twitter.com/sg52f2MbyB

— Ferland Mendy (@ferland_mendy) November 17, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт