Емил Костадинов захапа Бербатов след мача със Северна Ирландия

Членът на Изпълкома на БФС Емил Костадинов коментира успеха на националния отбор на България над Северна Ирландия с 2:1 и конгреса на футболния съюз. Той добави, че ако Димитър Бербатов и неговият екип искат да се излагат, да подадат жалби.
„Важното е, че победихме днес и играчите се реваншираха. Мисля, че е спазен уставът на БФС. Има протокол, който ще бъде изваден. Доколкото аз разбрах 480 клуба гласуваха. Ако иска да се излагат още, нека да подават жалби. Има много неща, които трябва да се променят. От много време говорим затова. В най-скоро време ще разберете”, каза Костадинов.
„Да се класираш на голям форум е много тежко. Имаме футболисти, които имат голям футбол пред себе си. Ние имаме отбор с бъдеще”, категоричен бе той.
“Последните шест месеца се наслушах на много глупости от нашите опоненти. От нас нападки не е имало. Няма да има чистки, глупости, това е демокрацията, всеки трябва да изказва мнението си гласно. Никога не сме били такива, защото ако беше, можеше в тези пет месеца, можеше да направим много други неща”, обясни Костадинов.
Ето и какво каза националният селекционер Ясен Петров.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт