Феновете на ЦСКА тръгнаха по два пътя за Норвегия, „Animals“ отидоха и до Англия

ЦСКА изгуби шансове да се класира за пролетната фаза на турнира Лига на конференциите и днес ще играе най-вече за честта си при гостуването на норвежкия Бодьо/Глимт!
Липсата на интрига обаче не е оказала негативно влияние на феновете и „армейците“ ще бъдат подкрепяни от десетки свои привърженици, въпреки студеното време в Норвегия, пише „Мач Телеграф“.
Между 50 и 100 ще бъдат ултрасите на ЦСКА, които ще викат за играчите на Стойчо Младенов, като е интересно да се отбележи, че те са поели на север по два отделни маршрута:
В първата група са феновете от фракцията „Animals“, които първо отидоха до Острова и късно снощи гледаха на живо мача от Чемпиъншип между Милуол и Борнемут (1:1). Втората група от запалянковци на „червените“ пък се е насочила директно към Норвегия и ще носи специално изработено знаме с текст „Даже и накрай света“!
*Двубоят започва в 22:00 ч. наше време, а първата среща в София завърши 0:0. За ЦСКА този своеобразен реванш няма голямо значение, но домакините се нуждаят от трите точки и се очаква стадионът да е пълен!
 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт