Феновете на Спортинг Лисабон на крака за Красимир Балъков (ВИДЕО)

Привържениците на Спортинг Лисабон посрещнаха с изключително уважение Красимир Балъков по време на двубоя с Борусия Дортмунд в груповата фаза на Шампионска лига. При обявяването на присъствието му на „Жозе Алваладе“ феновете станаха на крака, за да му ръкопляскат.
„В Лисабон имах прекрасен ден. С президента на „Спортинг“ Фредерико Арандаш и мениджъра на тима Рубен Аморим разговаряхме за клуба и изгледахме заедно мачът на младежите в шампионската лига, в който те победиха с 3:2 отбора на Борусия Дортмунд. След това посетихме и музея на клуба, който пази незабравими моменти от историята на „лъвовете“.
През времето на престоя ми с мен беше директорът на школата на клуба Томаш Мораиш, с когото обменихме идеи и мисли за развитието на младите футболисти. Тези разговори бяха наистина много полезни, като някои от споделените идеи ще бъдат приложени и в работата на „Футболно училище – Балъков“.
Имах възможността да разгледам и цялата база на клуба, която е изключително професионално изградена, а затова говорят и резултатите – Спортинг е шампион на страната, успешно участва в групите на Шампионската лига, стабилно се представя и в настоящия шампионат на Португалия.
След това изгледах мача на мъжете между Спортинг и Борусия, завършил 3:1 в присъствието на една от легендите на клуба Мануел Фернандеш, който беше помощник на големия Боби Робсън, във времето, когато играех в клуба.
Голяма емоция имаше на стадиона, където се снимах с много фенове и раздадох автографи. Щастлив съм, че отборът продължава напред и ще играе с най-силните в Европа!
Да живее „СПОРТИНГ“!!!“, написа Балъков в профила си, споделяйки емоциите от посещението.

View this post on Instagram

A post shared by Krassimir Balakov (@krassimirbalakov10)

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

3 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт