Фюри ден преди боя с Уайлдър през 2018 година: Щом тялото ми иска бира – отивам на бар

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър излизат един срещу друг в епизод номер 3 от съперничеството между двамата. Сблъсъкът е в събота, 9 октомври. А от първия мач между тях много неща са се променили, особено при Фюри, който вече е с колана на WBC след успеха над американеца във втория им мач.
Тайсън се присети за любопитна история от 2018 година преди първата им среща, когато вечерта преди двубоя му се е допило бира и в крайна сметка е отишъл на бар. Ето какво разказва:
„Имах тази нужда да сляза и да си взема една бира. Така че си помислих: „Знаеш ли какво, бия се за световната титла в тежка категория, моето тяло ми казва, че искам бира, значи слизам и си взимам една“.
Обадих се на моя приятел, който организира нещата за мен – Тим. Казах му: „Тим, срещни ме долу след 5 минути на бара“. Той ме попита какво говоря, а аз му повторих същите думи. Слязох и взех две бири – една за мен и една за моя приятел – Тим.
Той ми каза: „Какво правиш, биеш се за световната титла в тежка категория утре вечер?“. Аз му отговорих: „Слушай, най-великите на миналото са пиели бренди и са се напивали тотално преди битки за световни титли“.
Помислих си, че ако си взема бира, ще съм наред. В крайна сметка си взех бира и се почувствах добре, легнах си рано. И се чувствах страхотно на следващия ден и успях да предложа добра битка“ – заяви Фюри.
А как и защо Уайлдър се върна към „голямата измама“ на Фюри от втория им мач?

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

7 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт