Гари Невил с интересна теория за това защо Манчестър Юнайтед не уволнява Оле Гунар Солскяер

Лошата форма на Манчестър Юнайтед и бъдещето на Оле Гунар Солскяер продължават да бъдат основна тема на разговор сред фенове, журналисти и бивши футболисти. Една от легендите на „червените дяволи“ Гари Невил също се включи с интересна теория по този въпрос…
Той смята, че причината норвежецът все още да не е уволнен се намира във факта, че Ед Уудуърд, който е вицепрезидент на клуба, но ще напусне поста в края на годината, не желае едно от последните му действия да бъде свързано с освобождаването на треньор:
„Ситуацията в Юнайтед е дори по-сложна заради напускането на Ед Уудуърд след няколко седмици. Той даде договор за три години на Оле Гунар Солскяер преди няколко месеца и сега не иска последното му действие да е уволнението на треньор“, написа Гари Невил в профила си в Туитър.
Според други причината Оле Гунар Солскяер все още да е треньор на Юнайтед е фактът, че в момента няма достатъчно подходящ кандидат, който да го замени – Антонио Конте реши да приеме офертата на Тотнъм. Италианецът обаче не дебютира по най-добрия начин във Висшата лига и записа нулево равенство срещу Евертън през изминалия уикенд!

The situation at United is made more complicated with Ed W leaving in weeks . He gave OGS a 3 year contract months ago and he won’t want his final act to be sacking a manager . However he knows an incoming CEO could throw him overboard by doing just that and blaming him ! 🤷🏻‍♂️
— Gary Neville (@GNev2) November 7, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

7 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт