Георги Градев: Балкан Варвара оспорва решенията на този конгрес, ако Борислав Михайлов спечели изборите (ВИДЕО)

Юристът Георги Градев, който бе посочен от Балкан Варвара за делегат на конгреса на БФС, но не бе допуснат обяви, че клубът ще оспорва решенията на събранието, ако Борислав Михайлов бъде избран за президент.

“Миналата седмица адвокатската кантора, която обслужва сегашното управление на БФС, подава сигнал в прокуратурата срещу ФК Балкан (Варвара) с невярното твърдение, че подписите, които са положени под протокола, в който съм посочен за делегат, не са действителни. Представени са всички документи, които удостоверяват, че аз съм издигнат легитимно. Президентът на клуба е тук с нас, който дойде, за да потвърди лично неговия и подписите на колегите си, но никой не желае да излезе да разговаря с нас”, коментира Градев.

“Ситуацията е абсурдна, тъй като е създадена изкуствено от футболния съюз – проверка от прокуратурата. Естествено, тя няма как да завърши до провеждането на Конгреса. Моята съдба споделят още около 10 клуба от благоевградския регион, за които знаем, че ще подкрепят Бербатов. Ние, от Балкан Варвара, ще оспорваме решенията на този Конгрес, ако Борислав Михайлов спечели изборите. Тук има представител на футболен клуб от Видин, който също не е допуснат”, добави той.

“Договорено било да бъде взет от председателя на Зоналния съвет с неговия автомобил, но по пътя са го подминали като “пътна гара” и умишлено не са го взели. Това е злоупотреба с право. Ясно е, че аз има какво да кажа. Умишлено не съм допуснат. Всички празни приказки, които изговориха Лечков, Фурнаджиев и всички останали, току-що заминаха в кошчето. Ако това бяха честни, демократични и прозрачни избори, тогава защо ги е страх от мен”, каза още Георги Градев.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт