Гоцев за отказалия бой с Кобрата Белфорт: Уплаши се да не бъде разбит

Наскоро българският боксьор Кубрат Пулев обясни защо се е провалил първоначално заплануваният негов мач с бразилеца Витор Белфорт, който трябваше да бъде централно събитие на предстоящата бойна Гала вечер Triad Combat. Според Кобрата 44-годишният бивш шампион на UFC се е отказал от мача с него. По този повод говори и промоутърът на Пулев Ивайло Гоцев, който обаче беше доста по-краен. Той нападна Белфорт затова, че се е отменал от плана и посочи, че той се е изплашил от българския си опонент.
„Белфорт осъзна, че ще се бие с истински боксьор в тежка категория, който е умел и е в добра форма. Така, че съм сигурен, че си направи сметката и осъзна, че след победата срещу Холифийлд не би искал да бъде разбит, защото Кубрат това щеше да направи. Той щеше да си отмъсти за света на бокса“, заяви Гоцев пред „Betway“.
„Вярвам, че Белфорт осъзна, че ще трябва да се бие с истински боксьор в тежка категория. Въпреки че се е бил в тежка категория, Витор е по-дребногабаритен. Всичко, което знам, е, че той се оттегли и Франк Мир се намеси – един голям, истински шампион в тежка категория и бивш шампион на UFC“, допълни промоутърът. Наскоро Кобрата се закани на Мир и го предупреди, че ще му е много тежко срещу него (подробности тук).

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

15 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт