Голямото сърце на Томас Тухел

Мениджърът на Челси Томас Тухел има голямо сърце. Той е платил операцията на сина на своята икономка по време на престоя си в Пари Сен Жермен. Германският специалист също така е купил и вила на своята икономка във Филипините.

Синът на неговата икономка е трябвало да претърпи операция на сърцето. Щедрият Тухел е извадил от собствения си джоб, за да помогне на жената, след като е научил, че тя работи извънредно, за да финансира лечението на детето си.

48-годишният Тухел прекара две години начело на ПСЖ и живееше в парижкия квартал „О-дьо-Сен“.

Скоро след пристигането си на „Парк де Пренс“, Тухел и съпругата му наемат филипинка за икономка.

Жената е работила изключително усилено и постоянно е била на услугите на Тухел и неговата съпруга.

Семейството на Тухел създава връзка с жената, а когато треньорът научава, че икономката му работи предимно, за да финансира сърдечната операция на сина си, решава сам да поеме разходите по нея.

Тухел веднага е поел изцяло разноските по операцията и за щастие процедурата е преминала добре и момчето е здраво.

Но милите жестове на Тухел не са спрели до тук.

По време на разговор с икономката за мечтите в живота, жената е споделила със семейството на Тухел, че нейната е да си купи къща във Филипините, където да се пенсионира и да живее със семейството си.

Скоро след това Тухел бе уволнен от Пари Сен Жермен, но не забравя икономката си. Той ѝ купува нейния мечтан дом в родината ѝ, където тя сега живее със семейството си.

 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

14 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт