Гриша Ганчев отчете грешките си и се закани: ЦСКА ще стане шампион по нормалния, честен начин (ВИДЕО)

ЦСКА пусна кратко видео с финансовия си благодетел Гриша Ганчев. В клипа, който е с времетраене 2 минути и 2 секунди, босът на „червените“ отговори на част от въпросите на феновете.
От клуба обявиха, че цялото интервю с Ганчев ще излезе утре от 10 часа сутринта. От „Армията“ анонсираха, че благодетелят на клуба ще даде отговор на редица неудобни въпроси – какви грешки са допуснати и какви промени ще се предприемат, имат ли треньорите глас в избора на футболистите, има ли ясен план и финансиране за стадиона, ще станем ли шампиони и още много.
Ето какво заяви Ганчев в краткото 2-минутно превю:
„Отчитам грешките си, че ние не работехме за хората, които обичат клуба. И не го обичат само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба. Отчитаме, че това перо е занемарено. Мисля си, че в следващите няколко седмици ще се види коренно различно отношение – специално към това перо.
Винаги се съгласувани всички играчи с треньорите. Винаги са съгласувани! Тъй че тази опорка, не знам кой я пусна – да е жив и здрав. На всеки един треньор сме казвали – това и това са опциите, избери си. Това ни е по джоба. 
Клубът е над всичко, над Гриша Ганчев. И разликата между мен и един друг бос във футбола е, че при мен вече не всичко е на всяка цена. Отдавна не е на всяка цена. Ако можем по спортен път, по честният начин – без да пробиваме играчи на други отбори, без да купуваме цели отбори… Аз искам да си станем по нормалния начин шампиони.
И ще си станем по нормалния начин шампиони и съм сигурен. Защото в спорта, когато си честен и се трудиш, това няма начин да не се възнагради. Това е положението. Ще станем рано или късно“.
А ето за кого се твърди, че преговаря с Ганчев за треньорския пост в ЦСКА. 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

6 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт