Гриша Ганчев спомена „предните на власт“, отговаряйки на въпрос за оказван натиск за стадиона на ЦСКА

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев даде крайно любопитен отговор на въпрос „Дали Ви се оказва натиск и има ли „разменна монета“ това ЦСКА да има нов стадион?“. Бизнесменът в прав текст заяви, че имало натиск от предишната власт, визирайки управляващите от партия ГЕРБ:
*Припомняме, че Ганчев е на стадион „Българска армия“ от 2015 година насам!
„Имаше докато бяха предните на власт. Сега мисля, че това правителство си е ОК, хората имат желание като нас да свършим работа. Тука в близките дни ще стане ясно как, защо и какви са сроковете“, каза Гриша Ганчев и след това призна, че „ските“ му са били „намазани“ от ‘предните’, въпреки че той е свършил „личните неща“, които е трябвало да свърши:
„Но предните… не ставаше въпрос за клуба, мои лични неща трябваше да свърша, там по тяхни политики и да стане работата по стадиона. Свърших ги, „намазаха ми ските“ – окей, да са живи и здрави. Сега се вижда светлина в тунела и до няколко дена ще се подпишат договорите. Това е моята последна мечта. Сега плащаме наем на държавата за „Българска армия“. Трябва ремонт на „Панчарево““.
„По цял ден знайни и незнайни хора се разкарват по „Армията“, имаме оплаквания от стотици родители. Ще има нова охранителна фирма, ще се направят баджове, за да няма кибици. Ще има пропусквателен режим. Къде го има това по цял ден да висят хора в кафето на „Армията“. Родители се оплакват, че има непристойно държание към майки. Бях достатъчно толерантен, защото мислех, че всичко е в името на клуба. И продължавам да го мисля. Но ще вкараме ред и ако този ред не даде резултат, вече не знам. Не знам как ще я караме…“, завърши отговора на гореспоменатия въпрос Гриша Ганчев.
*Още акценти от изказванията на Ганчев четете в SPORTLIVE.BG!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

95 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт