Хамилтън размаха пръст към инженерите на Мерцедес

Люис Хамилтън смята, че Мерцедес не трябва да отписва тази година и проекта, който има при „сребърните стрели“, за да започват работа за болида през следващия сезон.
Докато колата на Мерцедес се подобрява леко, то седемкратният шампион изпита отново проблеми по време на последното Гран при в Монако.
„Надявам се тази кола да не бъде такава, каквато беше в Монако“, беше отговорът на Люис за предстоящото състезание в Баку.
„Това беше може би най-гадният момент, който съм имал в болида последно време заради неравностите. Искам да изчезнат сега, тъй като зъбите ми и челюстта ми вибрираха и завърших състезанието докато треперих. Не знам дали е свързано с надморската височина, но нямаше такива неща последното състезание“, каза Хамилтън.
С течение на времето шансовете за титла на Мерцедес се отдалечават и се говореше, че в отбора вече кроят планове за философията на болидите на 2023-а година.
„Наистина не съм мислил по този въпрос. Трябва да се помисли какво е сбъркано в този болид преди да мислим за следващия. Ако започнем да градим нова кола, то това ще увеличи още повече грешките ни. Смятам, че това всеки го разбира, и че не сме постигнали нищо досега. Затова трябва да се върнем на правилния път“, завърши английският пилот.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт