Христо Крушарски: Беше ясно, очаквах обаче да има дебати и въпроси

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не пропусна да коментира случилото се на конгреса днес (12.10), на който Борислав Михайлов бе отново избран за президент на Българския футболен съюз.
Крушарски призна, че този развой на събитията е бил „горе-долу ясен за него“. Все пак той изрази учудване, че не е имало повече дебати или/и въпроси на самия конгрес, защото според него има неща, които трябва да се изговорят и уточнят.
„Резултатът горе-долу беше ясен. Очаквах обаче, че ще има повече дебати, повече въпроси, а не само да изберем и да… Има доста наболели неща, които трябва да се решават. Ако решаваме въпроса само с един избор, значи нищо няма да се получи. Най-големият скандал съм аз, защото има доста хора, които са неподготвени, които хора нито ме знаят, нито ме познават, да ме обиждат, че аз съм крадец на ДДС и спекулант, а той нито един пирон не е забил през живота си“ – заяви Крушарски.
„Той може да е всичко друго, но неговата адвокатска работа му я върши Руди, а не той. Това няма значение. Като излезеш на трибуната, трябва да излезеш и да кажеш какво ще промениш. Аз не чух нищо от никой. Аз на Боби оттук-нататък съм му съдия изпълнител и няма да ги оставя на мира.
Ние ако клубовете не се обединим и не започнем да правим нещо в самия клуб, държавата да помага реално, нищо няма да се промени. 10 гласа са си 10 гласа. Вярно е, че битката беше ожесточена, но не трябваше да протече така конгресът. Това не е конгрес, а е само измиване на ръцете, за да се оправдае едно присъствие“ – допълни още той.
А Димитър Бербатов отсече, че Михайлов не е спечелил и че ще има съд.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

9 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт