Христо Крушарски: Всички знаете кой кара влака в Локомотив Пловдив и кой има последната дума

От известно време насам Локомотив Пловдив има нов член на Управителния съвет – Лъчезар Вълканов, който освен финансово, помага на клуба и със съвети за тренировъчния процес, тъй като има опит и като фитнес инструктор. 
От дълго време насам „смърфовете“ са един от най-добре подготвените физически отбори в Първа лига, а това до голяма степен се дължи на режима, който още Бруно Акрапович бе въвел.
Потърсен за коментар от „Мач Телеграф“, босът на „черно-белите“ Христо Крушарски заяви следното:
„При нас всеки помага с всичко, което може. Ние сме здрав екип и всички работим целеустремено. Естествено крайната дума има треньорът. Знаете, че аз съм плътно зад Тунчев и той разчита на цялата ми подкрепа. Ако прецени, че идеите, които му се предлагат, ще са от помощ, ще ги използва“, каза той и допълни в свой стил:
„Със сигурност има и други хора, които помагат и на мен с различни съвети и анализи. Всички обаче знаете кой кара влака и кой има последната дума“.
*В идната събота (27.11.) Локомотив гостува на Пирин Благоевград в мач от 16-ия кръг на Първа лига, който ще стартира в 15:15 часа. Пловдивчани са на седмо място в класирането с актив от 20 точки, докато „орлетата“ са 12-и с 12 пункта!
 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

15 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт