Илиан Илиев: На това нещо, което наричаме терен, се играе трудно

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази своето недоволство от загубените две точки в мача срещу Локомотив София. Той обаче обърна и сериозно внимание на терена на стадион „Тича“, който не е в най-доброто си състояние.

Черно море изпусна Локо Сф, 17-годишен бележи за “железничарите“

„За кой ли път ни се случва да не затворим мача през първото полувреме и да се стигне до тази ситуация с фаула. Тези мачове трябва да се вземат. Имаме повече точки навън, отколкото у дома, което не е добре.

От нашия отбор съм доволен. През втората част Локомотив се прибра и чакаше своя шанс. Държахме топката, нямахме толкова голови положения. На това нещо, което може да се нарече терен, не може да се играе играе по начина, по който нашия отбор опитва да го прави. Ние нямаме високи футболисти, за да ритаме напред. Всяка изритана топка е загубена. С нашия начин на игра тук губим коефициента на полезно действие“, каза Илиев.

„Не може да ни вкарат гол то безобидна ситуация. Колко е нарушение съдията трябва да каже. Направихме грешна стъпка за нашите амбиции. Сега няма да е лесно. Опитваме да играем футбол. Не може да очакваме бързи атаки на този терен“, допълни Илиев.

Той пусна стрела и към феновете на Черно море. „Хората зад мен не са свикнали да са по-спокойни. С всяка грешка се вкарва напрежение“, каза още Илиев.

Иван Колев: Все още ни липсва спокойствие, има върху какво да работим

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

3 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт