Интересни имена в треньорския щаб на Саша Илич в ЦСКА

ЦСКА официално има нов старши треньор в лицето на сръбския специалист Саша Илич. Той пристига на стадион „Българска армия“ с още четирима помощници – Милорад Пекович, Величко Капланович, Дарко Обрадович и Слободан Милинкович.
Милорад Пекович е бивш национал на Черна гора. Роден на 5 август 1977 г. Като футболист е играл за ОФК Београд, Обилич, Айнтрахт, Трир, Майнц 05, Гройтер Фюрт, Ханза (Рощок). С 34 мача за националния отбор, припомня „24 часа“.
Величко Капланович е бивш футболист на Борча, ФК Београд и ОФК Београд.
Роден на 4 юни 1975 г. След това става треньор на юноши в Борча и след това мъжкия отбор. Водил е юношески отбори в школата на Цървена звезда и Чукарички, както и мъжете на Хайдук (Кула). Помощник на Илич в Чукарички. През него са минали имена като Стефан Савич, Лука Йович, Марко Груич, Слободан Тедич, Лука Маркович. 
Дарко Обрадович вече е работил в ЦСКА и Литекс под ръководството на Миодраг Йешич.
Треньор по физическата подготовка. Роден на 21 август 1972 г. Работил е в различни клубове, като в повечето отбори е бил с Йешич, но е работил и с легендата Драгослав Шекуралац-Шеки, Братислав Живкович, Милош Веселинович и Владимир Ивич.
Слободан Милинкович е анализаторът на екипа. Завършил е доста престижни университети. Работи за последно с Илич в отбора на Чукарички, припомнят от „24 часа“.
Още новини за ЦСКА четете в SportLive.bg!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт