Испански национал нападна португалската преса

В португалското издание „A Bola“ се появи интервю с дядото на десния бек на Спортинг Лисабон Педро Поро, в което той казва, че внукът му никога няма да играе в Реал Мадрид. Испанският национал, обаче, сподели мнението си по въпроса с изявление в Инстаграм, в което казва, че дядо му не е казвал нищо такова.

„До мен достигна информация, че дядо ми е казал, че внукът му никога няма да играе в Реал Мадрид, съмнявам се, че е казал това. След така поднесената „новина“, искам да кажа, че Реал Мадрид е един от най-големите отбори в света, на всеки футболист би му харесало да играе в Реал Мадрид, Атлетико Мадрид, Барселона или който и да било голям отбор, да играеш в някой от тези отбори е мечта за всекиго. При всички положения, в момента играя за шампиона на Португалия, един голям отбор, а единственото, което ме интересува в този момент е да продължавам да печеля трофеи със Спортинг“, написа Поро.

От известно време се спекулира с негов трансфер на „Сантиаго Бернабеу“, но според испанският журналист Марио Кортехана, който е много близък до Реал Мадрид, към момента „лос бланкос“ просто следят ситуацията около испанския национал и засега няма да отправят официална оферта към ръководството на Спортинг Лисабон.

Дядото на испански национал за трансфер в Реал Мадрид: Никога

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт