Италианците от Царско село се ориентират към Хебър?

Италиано-швейцарският консорциум, който заедно със Стойне Манолов отговаряше за управата на Царско Село сега си търси нов клуб, където да обиграва младите си играчи от долните дивизии на Италия и Франция, след като отборът на „царете“ се разпадна напълно.
Един от вариантите пред консорциума е бил новия член в efbet Лига – Спартак Варна, но от общината са отказали категорично офертата, информира „Gong.bg“. Сега чужденците са се фокусирали върху другия нов член на българския елит Хебър Пазарджик, ако и там нещата не се развият по план, инвеститорите ще се опитат да влязат в ръководството на Етър, ако отборът спечели баража за влизане в efbet Лига.
Консорциумът има уредена среща в петък с общинското ръководство в Пазарджик и при добре развили се преговори вероятността да се стигне до колосални промени в управата на ФК Хебър е доста голяма.
Представители на консорциума са агентите Антонино Имборджа и Дино Сако, а техен адвокат е Томазо Маниконе. В Царско село те отговаряха за половината от издръжката на клуба, но срещу това получиха правото да ръководят спортно-техническите операции. Първоначално наставник на тима стана Андреа Сасарини, който след 3 поредни загуби бе заменен от сънародника си Стефано Макопи.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Макопи за скандала с Юсуфа Яфа. 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

23 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт