Ивайло Дражев: Ще бъде скандален конгрес, под заплаха се сменят делегати в последния момент (ВИДЕО)

Кандидат-президентът на БФС Ивайло Дражев говори пред медиите преди да влезе на конгреса на централата. Той бе категоричен, че очаква скандален конгрес и допълни, че под заплаха се сменят делегати в последния момент.

„Ще бъде скандален конгрес. Това, което са направили с делегатските карти – да накарат хора под заплаха да сменят делегати в последния момент. Аз знам за Зонален съвет Пловдив – поне трима. Това са хора, които са ни издигнали. Единият, който е противник на Боби е предложен за приключване на членство, само за това, че е издигнал конкурент. Клубът е Векта Пловдив. Решили са, че трябва да бъде отстранен, щом издига конкурент“. 

„Това нещо го има още 2009 година. По същия начин станаха нещата с Асеновец Асеновград. Петнадесет години го играем този театър. В детско-юношеските груби залагат сутрин,обед и вечер. Гледат уговорени мачове. Децата мислят за татуировки, а не за футбол“.

„Има двама човека от УЕФА и ФИФА. Сега ще се разпряваме с тях дали подобно нещо се случва по света. Само в България така се организира конгрес. Проблемът е начина, по който се делегират хората. Защо се отстраняват делегати, които са издигнали конкурент?“. 

„Публична тайна е, че има политическо ДПС да подкрепя Михайлов. Това се знае. Голяма част от ГЕРБ пък подкрепят щаба на Бербатов. Партиите нямат място тук. Трябва да се промени уставът и кметове, съветници, държавни служители, активисти на партии не трябва да са в тази зала. Абсолютно е забранено по регулации да има каквато и да било политическа зависимост на делегатите. А като влязат кметовете на ГЕРБ, ДПС?“, каза Дражев.

На живо с Dsport: Конгресът на БФС – екшънът

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт