Ивайло Гоцев посочи кой настоя Кобрата да се включи в предизвикателството Triad Combat

Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев изрази мнение за новия боен спорт, който ще видим тази нощ на събитието Triad Combat в САЩ. Както е известно, на триъгълен ринг и по смесени правила на бокса и ММА куп бойци от двата спорта ще премерят сили. Съперник на българина е американският ММА боец Франк Мир.
Гоцев разкри и кой измежду него и Пулев е настоял за включването на Кобрата в това събитие. „Смесени правила. Първо, винаги съм любопитен и ние дадохме шанс на идеята. Разгледахме правилата и преговорите минаха доста гладко и добре. Кубрат е движещата сила тук. Той е този, който настоява за битка. Той е борбен човек и иска да се върне на ринга или в триъгълника в този случай“, коментира боксовият мениджър пред Sky Sports.
„Новите правила са достатъчно завъртане към това накъде ще отиде всичко. ММА боецът наистина може да задържа и да удря. Ще бъде доста гладиаторски сблъсък. Всеки може да нанесе удар с тези малки ръкавици“, допълни Гоцев. Промоутърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, обаче не харесва новия спорт – ето как го разкритикува по-рано. 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

1 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт

Generated by Feedzy