Ивелин Попов с нов коментар за националния отбор и шанса да се завърне на клубно ниво в България

Бившият футболист на България и настоящ на руския Сочи – Ивелин Попов, даде интервю пред „БНТ“, в което разкри колко пъти е получавал обаждания от националния отбор и заяви, че „не става само с млади футболисти“:
„Само един път са ми звънели, повече разговори не сме провеждали. Когато има интерес и от двете страни, нещата могат да се случат, но засега са в застой“.
„Не става само с млади футболисти. Когато аз, Николай Михайлов, Бодуров, Занев играхме в по-различно време, футболът беше по-различен тогава. Онова вълче време успя тогава да ни кали“, каза Попов, който има 90 мача с екипа на „лъвовете“.
34-годишният футболист бе попитан и дали има шанс да се завърне на клубно ниво в България: „Има варианти, но на този етап самият аз не мога да кажа дали мисля за завръщане, или не“.
„В последните няколко мача бях на скамейката, онзи ден влязох за 2 минути срещу ЦСКА Москва, но това са вижданията на треньора, а аз съм професионалист. Най-важното е, че съм здрав. Нямам никакви оплаквания от коляното след операцията“, заяви още Ивелин Попов, който за последно отбеляза гол срещу Химки на 16 август!
В тази статия пък можете да разберете на кое място е България в ранглистата на ФИФА!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт