Юрген Матей: Бях изненадан за гола, не съм опитвал това преди

Защитникът на ЦСКА Юрген Матей получи приза за играч на мача при победата над ЦСКА 1948 с 1:0. Нидерландецът вкара единственото попадение след страхотен удар от около 40 метра и донесе важни три точки на своя тим.
„Получих топката от Брадли, видях, че няма никой пред мен и си казах: Защо да не пробвам? Радвам се, че вкарах и победихме. Не съм опитвал това преди. Обикновено стрелям извън стадиона и не участвам в такива упражнения по време на тренировките. Бях изненадан за гола, защото паднах на земята и не видях, но хората се радваха и разбрах. Беше 1:0 и знаех, че трябва да продължим да играем организирано“, заяви Матей.
„Леко сме изморени, защото играем много мачове. Имаха шансове, които Бусато спаси, но и ние можехме да приключим мача, защото имахме положения. Да, беше трудно, но спечелихме три точки. Имахме два поредни трудни мача. Беше важно да спечелим този мач. Да, имахме и малко късмет, но спечелихме. Трябваше отново да сме щастливи. Радващото е, че спечелихме днес“, добави още той.
Вижте и гола на Юрген Матей тук.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

6 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт