Юрген Матей след шедьовъра си: Обикновено при такива ситуации пращам топката над стадиона

Централният защитник на ЦСКА Юрген Матей, който донесе победата на „червените“ над ЦСКА 1948 със страхотен гол от над 30 метра, сподели след двубоя, че обикновено при такива изстрели праща топката извън стадиона. 

Страхотен гол на Матей от над 30 метра донесе успеха на ЦСКА над ЦСКА 1948

“Получих топката от Брадли, видях, че няма никой пред мен и реших да пробвам. Успях да уцеля топката много добре и се радвам, че спечелихме. Треньорът иска да правим упражнения на тренировки и да стреляме, но аз обикновено съм от тези, които пращат топката извън стадиона и отбягвам да го правя.

Бях изненадан, че вкарах. Не видях, че топката е в мрежата, но след това видях, че другите се радват. Знаехме, че трябва да сме фокусирани и да играем така, както започнахме, до края на мача.

Не искам да го казвам, но напоследък леко сме изморени, в някои моменти се налага да се приберем в собствената си половина. Те имаха положения, които Бусато улови. В последните минути трябваше да боравим добре и с времето, беше трудно, но спечелихме 3 точки.

Имахме два поредни трудни мача. Беше важно да спечелим този мач. Трябваше да си върнем чувството да сме щастливи. Надявам се да продължим така”, заяви Матей.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

7 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт