Кандидат-президент за БФС се изгаври с Емил Костадинов

Всеки от кандидат-президентите за БФС имаше възможност да изнесе реч до 10 минути по време на Конгреса, на който ще бъде избран нов президент. Един от тях – Ивайло Захариев, се изгаври с един от членовете на вече бившия Изпълком на БФС – Емил Костадинов.
„Целта на моята кандидатура бе да повдигна дебат по проблемите на футбола – футболни неща, методики, но това не се получи. Благодаря на всички медии, които ми дадоха шанс да покажа вижданията. Вината за липса на дебат е на Борислав Михайлов, който го избягваше и не искаше да застане срещу другите кандидати. Имах идея да покажа идеи, но виждайки какво се случва се отказах. Много сме далеч от всичко. Нямаше програми.
Програмата на Борислав Михайлов е вече изминала и казаха, че е преизпълнена. Ако това е преизпълнена програма няма смисъл да се пише програма. Имахме програми и аз, и Димитър Бербатов. Обръщам се към Емил Костадинов, който твърдеше, че другите екипи нямат програми. Г-н Костадинов, ако влезете в интернет и напишете Георги Захариев и го напишете правилно, ще намерите програмата. Сред нас има хора по-големи от мен, които са успели в живота“ – заяви Захариев.
A ето какво заяви Димитър Бербатов в своята реч.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

6 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт