Канте раздава автографи и се снима с персонала в пицария в Лондон

Халфът на Челси и френския национален отбор Н’Голо Канте за пореден път показа скромността си. Той се появи на вечеря в лондонската пицария „Pizza Express“, облечен небрежно в дънки и черна блуза.

N’Golo Kante was spotted at a Pizza Express where he took the time to make a fan’s day. The most humble guy in the world ????

????: ffsfin via TikTok pic.twitter.com/gEK8YB6cKm

— CFCBlogs (@CFCBlogs_) October 12, 2021

Появата му там не остана незабелязана и дори сервитьорът пожела да се снима със звездата на Челси. Освен снимка, Канте даде и автограф на обслужващия го, а след това мина да поздрави и останалия персонал на заведението.

Канте е известен с по-скромния си начин на живот, който е доста нетипичен за звезда от Висшата лига. Той кара Мини Купър, пазарува от евтини магазини, а преди дори бе предлагал на отбора си да не му предотавя автомобил, защото може да тича до тренировъчната база.

Самият той смята суперлативите по свой адрес за преувеличени, като нееднократно е заявявал: „Аз съм просто нормален човек. Няма нужда да казвате, че съм най-добрият. Аз съм просто играч като другите. Мисля, че понякога тези хвалби са преувеличени. Не е необходимо. Има и други такива хора във футбола“.

Абрамович иска да върне Азар в Челси

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт